MECCSBESZÁMOLÓK

SZKHSE - Kaszás Tornyok 2018.01.27.

A mérkőzés első két negyedét jól kezdte a csapat. Sikerült könnyű kosarakon kívül egy-két bravúr megoldást is előhúznunk a tarsolyból. A második negyed hajrájában zsinórban három bedobott hárompontos is segített a másik csapattól való meglépésben. A félidei szünetre huszonhárom pontos vezetéssel mehettünk. A harmadik negyedet úgy kezdtük el, hogy ez a mérkőzés már zsebben van, semmi gond nem lehet. A baj csak az volt, hogy az ellenfél egyáltalán nem így gondolta. A nem létező védekezésünket gyors, könnyű kosarakkal bűntették. A támadásunk is megtorpant, mert az ellenfél játékosai annyira behúzódtak a mieinkről, hogy az már teljes zóna védekezés volt. Ez a serdülő korosztálynál tilos, de a játékvezetők engedték ezt a fajta védekezést. Mindezek ahhoz vezettek, hogy ellenfelünk feljött kilenc pontra. Egy időkérésnél megbeszéltük, hogyan módosítjuk védekezésünket és hogyan kell támadnunk a zóna ellen. Ekkorra már a játékosok is érezték, hogy ebből baj lehet, de az új taktika bejött és szépen lassan újra elléptünk a másik csapattól. A tanulságot levonták a játékosok: amíg a bíró le nem fújja a mérkőzést, nem lazíthatunk, mert az könnyen megbosszulhatja magát. Végül tizenhét pontos különbséggel nyertük a mérkőzést.
A végeredmény 81:64 lett.
Dobóink: Pirint Gergő (27p.), Okrutay Gergely (18p.), Laki Salamon (12p.), Sági Ádám (10p.), Szakonyi Ruben (10p.), Bródi Barnabás (4p.)

Kaszások U12 - SZKHSE 2018.01.21.

Ellenfeleink fiatalabbak és jóval alacsonyabbak voltak nálunk. Ezt gyorsasággal kompenzálták, amivel jópárszor meggyűlt a bajunk a mérkőzés alatt. Végig vezettünk, de ellenfelünk egy pillanatra sem hagyta csapatunkat komolytalankodni. A mostani győzelmünk igazi csapat-győzelem volt. A labda nagyon szépen járt a játékosok között, a legtöbb esetben megtalálva a legideálisabb módot a pontszerzésre. A mai mérkőzésen is mindenki sok időt tölthetett a pályán, rutinosabb játékosaink nagyon önzetlen módon, mindig igyekeztek kiszolgáni társaikat a pályán, aminek eredmény az lett, hogy a tizenkét pályára lépő játékosunk közül tizenegynek sikerült pontot szereznie. A csapatmunka és egymás segítése végül egy negyvenegy pontos győzelmet hozott számunkra.
A végeredmény 43:85 lett.
Dobóink: Okrutay Gergely (26p.), Pirint Gergő (16p.), Szakonyi Ruben (13p.), Botos Benedek (6p.), Sági Ádám (6p.), Bródi Barnabás (5p.), Laki Salamon (4p.), Vitális Miklós (4p.), Bánfalvi Kirill (2p.), Boros Máté (2p.), Somogyi Boldizsár (2p.)

BEJELENTKEZÉS

Címünk:
2000 Szentendre,

Dózsa Gy. út 12-14.
Bankszámlaszám:
Unicredit Bank

10918001-00000084-53310006
Adószám:
18709728-1-13

 

ALAPSZABÁLY

HOSOSZ hírek

Az eseménynaptárban feltüntetett időpontok
TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!!!
A meghirdetett események pontos időpontjáról kérjük érdeklődjön telefonon, e-mailben
vagy kövesse a megjelenő tájékozatókat itt a weboldalon és a Facebook-on!!!

 

ESEMÉNYNAPTÁR